Hoe voeg ik het mijn gegevens toe aan de lijsten?

Dit is zeer eenvoudig. Kies op deze site voor "expert toevoegen". U zult een invulformulier krijgen dat u zo goed mogelijk moet proberen in te vullen. Zoveelste beter het is ingevuld zoveelste sneller zal u opgenomen worden. Volg daarom onderstaande richtlijnen.

-> Home
-> Meer info
-> Forum
-> Bibliotheek
Vul uw gegevens in.

Alle gegevens zoals naam, voornaam, straat, ... zijn evident en moeten niet uitgelegd worden.
Indien u de talen invult dan gebruikt u best een "-" teken om de talen van elkaar te scheiden.
Vb: Nederlands - Frans - Engels.
Alle velden die aangeduid zijn met een "*" zijn verplichte velden, dus deze moeten zeker een waarde bevatten.
Het email-adres moet ook ingevuld worden, maar zal niet rechtstreeks worden gepubliceerd om spammail te vermijden.
Het veld vakgebied geeft aan in welke area u werkzaam bent. Indien uw vakgebied er niet tussen staat kan u "andere" kiezen. We zullen dit dan bekijken en in overleg met u eventueel een nieuw vakgebied aanmaken.
Kies voor de voorgestelde onderverdelingen zoveel mogelijk bestaande onderverdelingen. Let wel op dat u geen fouten maakt bij het intypen van de onderverdelingen. Op die manier wordt men het snelste toegevoegd. Staat uw onderverdeling niet vermeld in de lijsten, vul dan een onderverdeling in die u het beste lijkt. Wij zullen dan ook bekijken of we deze kunnen toevoegen.
Gerechtsdeskundige
->Opdracht
->Eigenschappen
gerecht
->Gerechtelijk Wetboek
->Bemiddelling - Mediation
Vul ook uw diploma's en ervaringen in. Wij vragen ook om uw diploma's te bevestigen. Op deze manier garanderen we naar de rechtbanken toe dat de informatie correct en bewezen is.
Indien u alle gegevens ingevuld heeft, klikt u op send. Indien dit goed is verlopen krijgt u een scherm met de bevestiging en wordt u een mail toegestuurd met uw gegevens.
Controleer deze gegevens en stuur deze mail naar christoph.ruts@gerechtsdeskundige.net met de tekst: "Deze gegevens zijn gecontroleerd en ze zijn correct". Voeg ook uw ingescande diploma's toe. Wij zullen er dan voor zorgen dat het veld bewezen achter uw diploma op ja komt te staan. Op deze manier garanderen we de echtheid van de gegevens naar de rechtbanken en advocaten.